Speciaal voor leden

Sinterklaasmiddag woensdag 1 december

Wij hebben weer aan Sinterklaas gevraagd of hij op woensdag 1 december weer langs wilt komen speciaal voor de kinderen van onze leden. Sinterklaas had nog een plekje over met zijn pieten alleen wil Sinterklaas graag weten hoeveel kinderen er komen.

Heeft u uw kind in de leeftijd van 3 t/m 10 jaar nog niet opgegeven, doe dit dan uiterlijk zaterdag 13 november via Monique Baas met een klein verhaaltje en een cadeautip!

Bent u geen lid maar vindt u dit wel een leuke activiteit voor uw kind?
Geef u dan snel op als nieuw lid.

Het feest is dus op woensdag 1 december.
De zaal gaat open om 14.15 uur.
Het feest begint om 14.30 uur.
Het is afgelopen om 16.00 uur.

Kerstmiddag woensdag 15 december

Woensdag 15 december wordt er bij ons weer de traditionele kerstmiddag gehouden.

Deze middag is alleen voor de kinderen van onze leden. Ben je dus tussen de 4 jaar en 15 jaar? Dan ben je van harte uitgenodigd om deze middag van 16.00 uur tot 18.00 uur met ons mee te vieren.

De Paddestoel is helemaal in kerstsfeer en we gaan er een gezellige middag van maken.

Meestal gaan we iets voor de kerst fabriceren en daarna gezamenlijk eten.

AANMELDING KERSTMIDDAG
U kunt uw kinderen opgeven tot 1 december. Na deze datum is het niet meer mogelijk omdat we toch wel enige dagen nodig hebben om inkopen te doen.

Aanmelden kan bij Wendy van Rijn via e-mail. Bent u nog geen lid maar vindt u dit wel een leuke activiteit voor uw kind? Geef u dan snel op als nieuw lid

In ons gebouw is helaas geen pinapparaat aanwezig.
Wilt u tijdens onze activiteiten het liefst met gepast geld betalen.